Werkplaats

Uw auto altijd in topconditie met onderhoud en reparatie bij van Maris & de Groot 

 

Het onderhouden van uw auto is van groot belang. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van de auto en kan hoge reparatiekosten voorkomen. Onze monteurs zijn u dan ook graag van dienst bij het onderhouden van uw auto. Zij zijn bekwaam, ervaren en worden bovendien regelmatig bijgeschoold om zodoende ook de nieuwste auto’s te kunnen onderhouden. Bij ons kunt u tegen een zeer redelijk tarief uw auto prima laten onderhouden. Goed voor de auto én goed voor u.

 

Of het nu gaat om kleine of grote reparaties, ook op dat gebied bent u bij ons aan het juiste adres. We bekijken het probleem en bespreken van tevoren met u de kosten. Vervolgens kunt u beslissen of u de reparatie door ons wilt laten uitvoeren. Mocht u daartoe besluiten, dan weet u in ieder geval wat een reparatie gaat kosten. Uiteraard doen wij ons best om die kosten zo laag mogelijk te houden – zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Heeft u vragen over onderhoud en/of reparatie? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Zorg dat uw auto altijd in topconditie is. Kies voor Van Maris & De Groot.